book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
reservation@name.com Reservation hotline: +1 800 1234 556

Disc Golf

Descrierea Jocului

Disc Golf

Obiectul jocului disc golf este finalizarea unui traseu prin cele mai puține aruncări ale discului. Un traseu constă în mod obișnuit din nouă sau optsprezece găuri, fiecare dintre acestea fiind o unitate separată pentru scoring. Jocul pe fiecare gaură începe la zona de start și se termină la țintă/target. După ce jucătorul a aruncat de pe zona de start, fiecare aruncare succesivă se face din locul în care aruncarea precedentă s-a oprit. La completarea unei găuri, jucătorul trece la zona de start a găurii următoare, până când toate găurile au fost jucate. Traseele de disc golf sunt în mod obișnuit amplasate în și în jurul unor zone împădurite cu diverse terenuri pentru a oferi obstacole naturale pentru ”zborul” discului. Traseul nu trebuie să fie modificat de jucător în nici un fel pentru a scădea dificultatea unei găuri. Jucătorii trebuie să joace traseul pe măsură ce il găsesc și să joace discul în locul care se află, cu excepția cazurilor permise altfel de aceste reguli.

Scoring/Punctaj

  • Punctajul în meci este înregistrat în funcție de care jucător a câștigat mai multe găuri în orice punct dat. Pe măsură ce meciul progresează, jucătorul care a câștigat mai multe găuri a progresat cu acel număr de găuri; adversarul său este în urmă cu atâtea găuri.
  • Un jucător câștigă o gaură completând gaura din mai puține aruncări decât adversarul. Jucătorul care a câștigat gaura primește un scor de 1. Celălalt jucător nu primește scor, ceea ce poate fi indicat printr-o linie. Dacă cei doi jucători completează gaura cu același număr de aruncări, gaura este înjumătățită și niciun jucător nu primește un scor. i
  • Un jucător își poate întreba oponentul câte aruncări a efectuat pe gaura curentă. Un jucător care raportează în mod fals acest număr, pierde gaura.

Castigarea Meciului

  • Atunci când un jucător a realizat mai multe găuri decât cele rămase de jucat, acel jucător a câștigat meciul.
  • Dacă o pereche de jucători a obținut careu total la finalul rundei, meciul este egal. Directorul decide dacă și cum trebuie să se dividă egalările.

Descarca Regulile Oficiale

337946